Får jag presentera vår A-Kull

img_0194

A-Kull 1 vecka Vänster Hane och Höger Tik

Fredagen den 6 Januari kom dom då äntligen vår A-Kull till världen. Först ut var tiken, och jag var överlycklig, eftersom jag var fullt inställd på att det bara var en valp. Vi ville ju ha kvar en tik själva. När den lilla låg och puppade så började Rutan helt plötsligt att krysta igen…..och ut kom det en liten kille. Lyckan är total! Va härligt att ha syskon för valparna, och jag får faktiskt prova hur det är att ha en ”kull”.

Nu har det gått en vecka  och jag börjar slappna av lite. I valplådan råder det lugn och ro. Mat finns det i överflöd så de blir som små paddor…..Rutan är en fantastisk mamma som tar hand om sina barn med bravur.

img_0206

Hane 1 vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s